Lieve heren, woensdag 19 mei weer open!

Lieve heren eindelijk mogen we na maanden sluiting van de prostitutie i.v.m. corona lockdown, onze deuren weer openen en dat op a.s. woensdag 19 mei. Onze 3 privehuizen (www.privehuislacloche.nl, www.privehuishod.nl en www.privehuisalmere.nl) zijn druk bezig met schoonmaken van alle panden, op voorraad brengen van alle benodigdheden, controle of alles weer werkt qua elektra, douches, baden/jacuzzi’s en onze online marketing maar ook contact leggen met alle sexy dames en Meesteressen of ze weer willen komen werken.

Een aantal dames krijgen we nog niet te pakken, aantal is gestopt en een aantal komt later terug omdat ze nu in het buitenland zijn en of andere baan hebben en die netjes willen afronden.

De dames die wel aanwezig zijn kan je natuurlijk online volgen via de agenda’s op onze sites via: https://www.privehuishod.nl/weekagenda/ , https://www.smstudio-almere.nl/agenda/ , https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/ , https://www.privehuisalmere.nl/agenda/ en https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/ .

Omdat wij een grote drukte verwachten komende week, staan wij nu even toe om via de email te reserveren: Privehuis La Cloche: info@privehuislacloche.nl , Privehuis House of Dreams: info@privehuishod.nl , de Meesteressen in Almere, Amersfoort en de dames in Almere kunt u 1op1 zelf contacteren via hun eigen contactgegevens die bij hun profielpagina op de sites staan.

Als u een dame in La Cloche of House of Dreams wil reserveren, kijk dan wel eerst goed op welke dagen en tijden ze werkt, en geef dan vervolgens een ruime tijdspanne en of meerdere dagen door dat u kunt afspreken, en voor hoelang. Omdat wij veel aanvragen nu al binnen hebben met vaak dezelfde tijdstippen, dus wij zijn met dat inplannen al bezig maar dat is een heel gepuzzel. Zondag 16 mei hopen wij iedereen dan teruggemaild te hebben.

Dames die niet op de weekagenda staan kunt u dus nog niet reserveren.

Telefonisch zijn wij alleen tijdens openingsuren bereikbaar dus vanaf a.s. woensdag 19 mei weer.

Bij binnenkomst in ons privehuis, kunnen wij uw temperatuur op meten meten via uw voorhoofd, en kunnen wij u wat vragen stellen over uw gezondheid. Komt u alstublieft NIET naar ons toe als u corona of verkoudsheidklachten heeft, of positief bent getest. Dit om verspreiding van het corona virus tegen te gaan.

Wij en de dames hebben er weer zin in!

Graag tot ziens.