Tarieven

  • Prijs voor 30 minuten: €80,-
  • Prijs voor 45 minuten: €120,-
  • Prijs voor 60 minuten: €140,-
  • Prijs voor 60 minuten met jacuzzi: €160,-
  • Prijs voor 45 minuten SM: €160,-
  • Prijs voor 60 minuten SM: €200,-
  • 30 minuten SM is niet mogelijk

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op safe-seks . Inbegrepen is intiem (neuken) met condoom, oraal (pijpen) met condoom, teasen, strelen en standaard massage. Dit is inclusief de kamerhuur en frisdrankje van het huis (wij schenken geen alcohol). Eventuele extra wensen kunnen vooraf op de voorstelkamer met de dame discreet worden besproken.

Een trio met twee meisjes van Privéhuis House of Dreams is twee keer de prijs van bovenstaande tarieven. Dit is op basis van safe sex.

U betaalt voor de tijd met een dame. Natuurlijk zijn er heren die na een orgasme of na een bepaalde tijd eerder weg gaan, dat komt vrij vaak voor. Natuurlijk kunt u de tijd vol maken waarvoor u betaald heeft, los van wanneer u het orgasme heeft gehad. Geeft u dat gerust aan bij de dame. Het blijft mensenwerk waarbij iedere gast en situatie weer anders is. Een dame kan dat niet altijd allemaal perfect aanvoelen. Rustig communiceren met elkaar geeft duidelijkheid en ook geeft het de minste kans op teleurstellingen.

Hoe kunt u betalen?

Betaling contant en met pin is geheel discreet mogelijk. Wij accepteren geen creditcards.

U betaalt altijd vooraf. U kunt niet nadat u betaald heeft de tijd inkorten en geld terug vragen. Als u besluit eerder te vertrekken, dan is dat uw keuze. Bij hoge uitzondering (bijvoorbeeld als er geen klik is) dat u binnen 15 minuten de dame (en dan via haar de gastvrouw) kenbaar maakt dat u korter wil dan afgesproken. Dan wordt er ter plekke bekeken wat de situatie is en beslist de gastvrouw of er geld terug gegeven wordt voor inkorten van de tijd. Dat gebeurd alleen als er een heel goede reden voor is.

Extra wensen

De dames zijn zelfstandig. Van de landelijke opting-in wet mogen prijzen voor extra’s niet door ons als exploitant worden opgelegd. Daarom hebben wij geen zogenaamde all-in tarieven. Elke dame kan zelf bepalen of en welke extra diensten ze willen aanbieden en tegen welke prijs. Natuurlijk kunt u dat tijdens het voorstellen aan de dame snel even vragen, voordat u uw eventuele keuze aan de gastvrouw bekend maakt.

De eventuele extra’s kunt u zelf direct met de dame van uw keuze op de kamer met haar afrekenen. Aangezien de gastvrouw niet van alle dames alle extra’s weet (en dit ook per klant verschillend kan zijn, omdat een dame ook kijkt of zij met een bepaalde klant extra’s wel of niet wil doen) kunt u de extra’s daarom direct aan de dame geven. Dit kan als zij u ophaalt of direct wanneer u samen op de kamer bent aangekomen. Dan verstoort het verder ook niet uw erotische date met haar!

Vanaf 45 minuten zijn twee orgasmes in de prijs mogelijk, echter op verzoek van de dames is dit over het algemeen één keer een orgasme met intiem/neuken. Dit is omdat zij nog meerdere klanten op een dag hebben en het werk wel qua energie vol te houden moet te zijn. Als u een tweede orgasme wenst, bespreek dit dan tijdig met de dame van uw keuze. Dan kan zij hier rekening mee houden qua werk/skills die zij moet hanteren. Ook vanwege eventuele tijdsdruk, omdat voor de gemiddelde man een tweede orgasme in een beperkte tijd vaak lastig is. Dit is om scheve gezichten en teleurstellingen te voorkomen, de dames zijn immers geen sexrobot!

Afspreken als koppel/stel of twee vrienden

Indien u als koppel met een sexy dame naar de kamer gaat, is het de prijs keer twee. Dit geldt ook als u als twee vrienden (mannen) met één meisje gaat. Natuurlijk bepalen de dames zelf of zij beschikbaar zijn voor een trio en bepalen zij ook zelf de extra’s naast de standaardprijs. Echter de dames willen een stel altijd eerst live zien bij voorstellen, voordat zij besluiten of zij met het stel naar de kamer willen gaan. Vooraf afspreken als stel met een dame in ons privehuis voor een spannende date is dus niet mogelijk.

Afspreken met Kinkygirl of Meesteres

Bekende (internationale) Meesteressen en kinkygirls die bij ons ontvangen hanteren hun eigen tarieven en beheren hun eigen agenda. Dus u kunt met die Meesteressen zelf contact leggen, zie de speelagenda en contactgegevens via smstudio-amersfoort.nl/agenda. Zij beheren hun eigen agenda.

Openingstijden en parkeren

House of Dreams is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m zaterdag van 10.00-23.00 uur. En op de zondagen van 10.00-22.00 uur. Ons adres is: Soesterweg 271 in Amersfoort.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straten om ons privéhuis heen aanwezig. Het treinstation Amersfoort is op ongeveer 10 minuten lopen van ons privehuis.