Werkwijze

Stapsgewijs leggen wij u hier kort en bondig uit wat de werkwijze is in ons privéhuis.

Binnenkomst

U vindt onze voordeur aan de Soesterweg 271 in Amersfoort, buiten het zicht van de straat/stoep links van ons hoekpand voorbij het blauwe hek. Het blauwe hek staat altijd open tijdens openingsuren. U kunt dus meteen doorlopen achter het hek, zodat u buiten het zicht bent van de straat. Daar kunt aanbellen. We zijn open van maandag t/m zaterdag 10.00-23.00 uur en op zondag 12.00-22.00 uur.

U belt aan, de gastvrouw doet voor u open en zorgt ervoor dat u op de gang/hal geen andere gasten/klanten tegen komt.

Voorstellen aan de meisjes/dames

U wordt door de gastvrouw discreet naar een kamer gebracht, waarna u de beschikbare meisjes/dames één voor één zal zien binnen komen, om zich aan u voor te stellen. Tijdens dit voorstellen heeft u eventueel kort de tijd om even iets over de eventuele extra, seksuele service van het desbetreffende meisje/dame te vragen.

Na het voorstellen kunt u aan de gastvrouw aangeven of u wilt blijven en zo ja, met welk meisje/dame en voor hoe lang. U rekent (cash of pin) direct met de gastvrouw af.

Indien er tijdens de voorstelronde geen geschikt meisje/dame voor u bij is, bent u vrij om zonder wanklank, ons privéhuis te verlaten.

De erotische date

De gastvrouw vraagt of u iets wil drinken van het huis (softdrink, wij schenken geen alcohol). Het meisje komt u vervolgens ophalen met schone handdoeken etc. en uw drankje.

De standaardtarieven die u met de gastvrouw afrekent en die op onze website staan, zijn op basis van intiem/neuken & oraal/pijpen met condoom en masseren/strelen etc.

De eventuele extra seksuele service die met het meisje/dame van uw keuze door u besproken is, rekent u zelf met haar af op de kamer. Dit vooraf, zodat er geen discussies kunnen ontstaan achteraf. Wij mogen als exploitant sexuele handelingen als beffen, tongzoenen, anaal, pijpen zonder, lesbisch etc. etc. niet in de standaardprijs opnemen. Meisjes/dames zijn zelfstandig bij de wet, en bepalen zelf hun extra, sexuele dienstverlening. Tevens is het onze filosofie dat meisjes/dames zelf hun eigen grenzen bepalen.

Meisjes/dames bepalen per klant en per gemoedstoestand of en welke extra dienstverlening zij aan u willen geven. Daarbij speelt uw persoonlijke hygiëne en respectvolle omgang met een meisje/dame vanzelfsprekend ook een rol.

Behandel het meisje/dame zoals u ook zelf behandeld zou willen worden. Met respect, geduld en begrip en natuurlijk een goede, verzorgde, persoonlijke hygiëne. Dan is de kans op een geslaagde erotische date veel groter.

Besef dat u een erotische dienstverlening afneemt. Het blijft voor de meisjes/dames werk, dus niet te verwarren met liefde, gevoel of lust van hun kant.

Na uw erotische date zal het meisje/dame u naar de uitgang begeleiden en samen met de gastvrouw ervoor zorgen dat u geen andere gasten/klanten tegenkomt.

De kamers

Alle kamers zijn sfeervol ingericht en netjes. Onze kamers hebben airco’s. Bij drukte kan het soms gebeuren dat bepaalde kamers (met jacuzzi/douche) niet beschikbaar zijn. U mag dan altijd in onze badkamer op de eerste verdieping douchen. Geef gerust uw wensen aan, aan de gastvrouw of het meisje/dame waarmee u bent.

Vooraf afspreken

Omdat wij niet altijd onze email kunnen lezen, kunt u voor de laatste informatie het beste bellen met de gastvrouw. Bijvoorbeeld voor de laatste update/informatie over de aanwezigheid van een bepaald meisje/dame, of voor het maken van een afspraak met een meisje/dame.

Bij ziekte of verhindering van een meisje/dame kunnen wij u natuurlijk niet bereiken. Wij nemen uit oogpunt van discretie geen telefoonnummers van u als gast/klant aan. Het beste is om even zelf vooraf te checken of een bepaald meisje/dame daadwerkelijk aanwezig is.

Afspreken vooraf kan niet voor 15 minuten, maar wel bij afspraken van 30 minuten of langer.

Waarom niet alle dames met foto’s op onze website staan

Meisjes/dames bepalen bij ons zelf of ze op de foto willen voor onze website en andere marketingdoeleinden. Deze zijn met oog op hun privacy vrijwel altijd onherkenbaar gemaakt. Ook tattoo’s kunnen verwijderd zijn van de foto’s. Echter, de foto’s zijn verder waarheidsgetrouw en geven een realistisch beeld. De meisjes/dames bepalen zelf welke foto’s zij online willen hebben. Nieuwe meisjes/dames kunnen niet direct online staan met foto’s, daar wij voor kwaliteit gaan en een vaste huisstijl willen met een vaste huisfotograaf, die eens in de zoveel tijd langs komt voor fotoshoots.