Werkwijze

Stapsgewijs leggen wij u hier kort en bondig uit wat de werkwijze is in ons privéhuis.

Binnenkomst

U vindt onze voordeur aan de Soesterweg 271 in Amersfoort, buiten het zicht van de straat links van ons hoekpand voorbij het grijze hek. Het grijze hek staat altijd open tijdens openingsuren. U kunt dus meteen doorlopen achter het hek, zodat u buiten het zicht bent van de straat. Daar kunt aanbellen. We zijn open van maandag t/m zaterdag 10.00-23.00 uur en op zondag 10.00-22.00 uur.

U belt aan, de gastvrouw doet voor u open en zorgt ervoor dat u op de gang geen andere gasten tegen komt.

Voorstellen aan de meisjes/dames

U wordt door de gastvrouw discreet naar een kamer gebracht, waarna u de beschikbare dames één voor één zal zien binnen komen, om zich aan u voor te stellen. Tijdens dit voorstellen heeft u eventueel kort de tijd om even iets over de eventuele extra, seksuele service van het desbetreffende dame te vragen.

Na het voorstellen kunt u aan de gastvrouw aangeven of u wilt blijven en zo ja, met welk dame en voor hoe lang. U rekent (cash of pin) direct met de gastvrouw af.

Indien er tijdens de voorstelronde geen geschikt dame voor u bij is, bent u vrij om zonder wanklank, ons privéhuis te verlaten.

De erotische date

De gastvrouw vraagt of u iets wil drinken van het huis (softdrink, wij schenken geen alcohol). Het meisje komt u vervolgens ophalen met schone handdoeken etc. en uw drankje.

De standaardtarieven die u met de gastvrouw afrekent en die op onze website staan zijn op basis van intiem (neuken),  oraal pijpen met condoom en masseren/strelen etc.

De eventuele extra seksuele service die met de dame van uw keuze door u besproken is, rekent u zelf met haar af op de kamer. Dit gebeurd vooraf, zodat er geen discussies kunnen ontstaan achteraf. Wij mogen als exploitant sexuele handelingen als beffen, tongzoenen, anaal, pijpen zonder, lesbisch etc. etc. niet in de standaardprijs opnemen. Dames zijn zelfstandig bij de wet en bepalen zelf hun extra sexuele dienstverlening. Tevens is het onze filosofie dat de dames zelf hun eigen grenzen bepalen.

De dames bepalen per klant en per gemoedstoestand of en welke extra dienstverlening zij aan u willen geven. Daarbij speelt uw persoonlijke hygiëne en respectvolle omgang met een dame vanzelfsprekend ook een rol.

Behandel de dame zoals u ook zelf behandeld zou willen worden. Met respect, geduld en begrip en natuurlijk een goede, verzorgde, persoonlijke hygiëne. Dan is de kans op een geslaagde erotische date veel groter.

Besef dat u een erotische dienstverlening afneemt. Het blijft voor de dames werk, dus niet te verwarren met liefde, gevoel of lust van hun kant.

Na uw erotische date zal de dame u naar de uitgang begeleiden en samen met de gastvrouw ervoor zorgen dat u geen andere gasten tegenkomt.

De kamers

Alle kamers zijn sfeervol ingericht en netjes. Onze kamers hebben airco’s. Bij drukte kan het soms gebeuren dat bepaalde kamers (met jacuzzi/douche) niet beschikbaar zijn. U mag dan altijd in onze badkamer op de eerste verdieping douchen. Geef gerust uw wensen aan bij de gastvrouw of de dame waarmee u bent.

Vooraf afspreken

Omdat wij niet altijd onze email kunnen lezen, kunt u voor de laatste informatie het beste bellen met de gastvrouw. Bijvoorbeeld voor de laatste informatie over de aanwezigheid van een bepaalde dame, of voor het maken van een afspraak met een dame.

Bij ziekte of verhindering van een dame kunnen wij u natuurlijk niet bereiken. Wij nemen uit oogpunt van discretie geen telefoonnummers van u als gast aan. Het beste is om even zelf vooraf te checken of een bepaalde dame daadwerkelijk aanwezig is.

Waarom niet alle dames met foto’s op onze website staan

Dames bepalen bij ons zelf of ze op de foto willen voor onze website en andere marketingdoeleinden. Deze zijn met oog op hun privacy vrijwel altijd onherkenbaar gemaakt. Ook tattoos kunnen verwijderd zijn van de foto’s. Echter, de foto’s zijn verder waarheidsgetrouw en geven een realistisch beeld. De dames bepalen zelf welke foto’s zij online willen hebben. Nieuwe dames kunnen niet direct online staan met foto’s, daar wij voor kwaliteit gaan en een vaste huisstijl willen met een vaste huisfotograaf, die eens in de zoveel tijd langs komt voor fotoshoots.