Nieuw: Joany! Superslanke sexy lady met volle D-Cup borsten

Zaterdag 27 mei van 12.00-20.00 uur, heeft ze haar eerste dag bij ons in Amersfoort. Joany!

Joany is een superslanke sexy lady met volle D-Cup borsten. Van origine Spaanse, maar spreekt gewoon Nederlands en is 43 jaar. Meer foto’s en info op haar profielpagina. En hou de week-agenda in de gaten om te zien op welke dagen ze mogelijk nog meer bij House of Dreams is.

Nu ook foto’s van Lorena! Kom jij genieten met deze lekkere Nederlandse?

Lorena is sinds haar recente start bij ons regelmatig in Amersfoort, vooral in de weekenden kan je deze lekkere Nederlandse babe ontmoeten bij ons House of Dreams. En nu hebben we ook foto’s van haar op de website staan! Lekker toch?

Zie alle foto’s van Lorena op haar profielpagina. Daar lees je ook wat er allemaal in haar stoute dienstenpakketje zit. En wil je haar bezoeken? In de week-agenda kan je zien wanneer ze verwacht wordt aan de Soesterweg 271.

Nieuw bij House of Dreams: Lorena! Nederlandse brunette van 35 lentes

Vandaag maandag 1 mei tot 18.00 uur aanwezig

Lorena is een Nederlandse brunette en deze 35-jarige lady weet van wanten! Je kan bij haar terecht voor een lekkere vrijpartij, want in haar dienstenpakketje zit o.a. tongzoenen, beffen, deepthroat pijpen en masseren. Ook houd ze van trio’s, zowel met 2 mannen als een (lesbi) trio met een tweede meisje. Spannend toch? Lees meer op Lorena haar profielpagina.

Lorena is 1.74m lang, heeft mooie bruine ogen en B-Cup borsten. Kom jij haar bezoeken in Amersfoort, aan de Soesterweg 271? Je kan in de week-agenda zien op welke dagen ze aanwezig is.

Recensie winnaars April bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 160 euro:
· Clittie99

2e prijs, 1 uur t.w.v. 140 euro:
· beukenoot

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 120 euro:
· Mathijs heeft zin

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 80 euro:
· bertram
· Thomoman
· loopjongentje
· Thiccus
· cityman
· Zonnie
· Snoopdog
· Alexander0903
· Copperhead
· Dameswandelaar
· Willy Wonka
· verliefd
· Leonhard
· Boogschutter
· Zelda
· Frank Alex
· Teddy de Beer

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand Mei. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

De recensie actie weer verder!

Natuurlijk gaan wij deze maand weerdoor met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Privehuis La Cloche niet welkom als adverteerder bij FC Utrecht

Net als vorig jaar werden wij van Privehuis La Cloche in Utrecht door een reclamebureau benaderd, met de vraag of wij wilden adverteren bij voetbalclub FC Utrecht. Aangezien wij een legale erotische dienstverlening aan mannen geven en het grootste gedeelte van de aanhang van FC Utrecht uit mannen bestaat, hadden wij daar natuurlijk wel interesse in. Echter, het reclamebureau was net als vorig jaar te enthousiast. Want bij navragen bleek dat de BVO FC Utrecht ons helemaal niet als adverteerder wil hebben. 

Foto: AD.nl

In moderne maatschappij in Nederland waar tegenwoordig ruimte wordt gemaakt voor inclusiviteit en diversiteit, waar betaalde voetbalclubs zich daarvoor hard maken o.a. door vrouwenvoetbal en het dragen van de OneLove band bij aanvoerders. De OneLove campagne van de KNVB staat voor verbinding en tegen alle vormen van discriminatie in het voetbal. Waarom geldt deze gedachte dan niet voor het legale beroep van sekswerk? Waarom niet voor onze privehuizen La Cloche in Utrecht en House of Dreams in Amersfoort?

FC Emmen heeft als Easytoys als shirtsponsor, een webshop in sextoys. Maar wij als legaal, netjes werkend en streng door de overheid gecontroleerd prostitutiebedrijf worden wel uitgesloten. Toch vreemd? En dan te weten dat veel betaalde voetballers toch gebruiken maken van de erotische dienstverlening 😉

Wat vind jij hiervan? Lees de meningen van anderen en geef je eigen mening in dit topic op het Citygirl.nl forum.

Lola is in de maand Mei met vakantie

Heren opgelet, de heerlijke sexy MILF Lola is in de maand Mei vrij. Dus wil je nog met deze gepassioneerde lieverd een opwindende seksdate beleven? Het kan deze week en volgende week nog.

Lola haar vaste dagen zijn dinsdag, donderdag en zondag van 10.00-19.00 uur. Maak jij je afspraak, via onze gastrouw? Bel 033-4613293 en je wordt in de agenda gezet. Mocht je zelf Lola nog nooit hebben ervaren, lees dan eens de recensies. Daarin lees je wat voor topper ze is en je zeker geen spijt krijgt!

House of Dreams is beide paasdagen open!

Zowel op Goede Vrijdag, als beide Paasdagen is House of Dreams geopend. We hebben op alle dagen ruime openingstijden en vele sexy dames zullen aanwezig zijn! Kom je langs, aan de Soesterweg 271 in Amersfoort?

Je kan in de week-agenda zien welke erotische dames aanwezig zullen zijn.

Recensie winnaars Maart bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 160 euro:
· Bergstrom

2e prijs, 1 uur t.w.v. 140 euro:
· winstonkomteraan

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 120 euro:
· Sixty9er

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 80 euro:
· Relax
· Pluim
· Jdvries
· Maxmini
· bbwgek
· Jacob
· wii
· Erres
· Edwin
· Kees
· Kitesurfer1978
· Auto
· Bert_s
· Levineli
· Beer
· Gueest
· HappyGoLuckyJack

​​​​​​​De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand april. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

De recensie actie weer verder!

Natuurlijk gaan wij deze maand weerdoor met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Renate komende maanden elke zaterdag in Almere (vanaf 15 april)

Renate zal vanaf 15 april gaan ontvangen in Almere, waar ze elke zaterdag zowel overdag als in de avond aanwezig zal zijn. Voor de kenners is zij niet onbekend, een absolute nymfo die met veel passie en inzet een geweldige vrijpartij met je heeft. De vele recensies na stoute bezoekjes van klanten zeggen meer dan genoeg.

Waar ze voorheen dus 1 a 2 avonden in de week bij House of Dreams ontving, zal ze nu ontvangen bij Privehuis Almere. Daar huurt ze één van de fraaie kamers. Een afspraak maken met haar doe je rechtstreeks met Renate zelf. Dit kan via ‎06-85101634. Het pand in Almere is gevestigd op een discreet industrieterrein, waar je gratis kan parkeren. Een gastvrouw ontvangt je en zorgt dat je geen anderen tegen komt. Een nette douche en schone handdoeken zijn aanwezig op deze locatie met vergunning.

Zie en lees meer over Renate op haar profielpagina. Als er nog andere dagen zijn waarop ze in Almere ontvangt, kan je dat zien in de handige agenda.