Tijdelijk stopzetten recensie-actie

Beste allen,

Zoals ongetwijfeld bekend, zijn alle sexclubs tijdelijk gesloten na een beslissing van het kabinet. Ook de privehuizen House of Dreams, La Cloche, Almere en de SM Studio’s in Amersfoort, Almere en Utrecht zijn daardoor nu dicht.

Daarom is de recensie actie nu tijdelijk stopgezet. Vanaf het moment dat deze privehuizen/sm-studio’s weer open gaan, zal de recensie-actie gelijk weer vervolgd worden. De recensies tussen van 1 maart t/m 17 maart zijn geschreven, tellen ook mee bij de eerstvolgende loting. Die heb je dus niet voor niks geschreven.

Inwisselen van de prijzen

De laatste groep prijswinnaars die hun prijs nog niet hebben ingewisseld, mogen deze prijs op een later moment inwisselen. Zodra alle privehuizen/sm-studio’s open zijn, zijn jullie prijzen nog één maand lang in te wisselen!

Nieuwe foto’s van Amy!

Er zijn een aantal nieuwe foto’s gemaakt met Amy, en ze zijn prachtig! Je ziet er hier één voorbeeld van. De andere foto’s kan je zien op Amy haar profielpagina. Daar staat ook welke diensten ze aanbied én onderaan staan buttons naar haar vele positieve recensies.

Recensie winnaars Februari bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op LegaleDamesVanPlezier.nl en Hookers.nl in de maand februari. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de maand februari zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • The Italian voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • Patdestar voor zijn recensie(s) op Hookers.nl

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Snelle jelle voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Dicman16 voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Hans Niet voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Sammierom voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Crazy Builder voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Frank1266 voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Pieter voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Seksmaniak35 voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Ed Raket voor zijn recensie(s) op Legaledamesvanplezier.nl
 • Older42 voor zijn recensie(s) op Hookers.nl en Legaledamesvanplezier.nl
 • Anaalnaz voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Captain Iglo voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Belevenis voor zijn recensie(s) op Hookers.nl en Legaledamesvanplezier.nl
 • Fervent voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • The Lone Wolf voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • AllesOK voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • TrumanP voor zijn recensie(s) op Hookers.nl en Legaledamesvanplezier.nl
 • Beregezellig voor zijn recensie(s) op Hookers.nl en Legaledamesvanplezier.nl

 

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand maart 2020. De prijs is alleen in maart 2020 in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen onder alle geschreven recensies op het forum van LegaleDamesVanPlezier.nl en Hookers.nl!

Schrijf je dezelfde recensie op beide fora? Dan maak je dubbel kans!

En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Masseuse Mira in onze vestiging Privehuis Almere te boeken

Wil jij eens een ontspannende massage met erotische lading meemaken? Eventueel Tantra massage? Kijk dan eens bij onze vestiging in Almere op de Josephine Bakerstraat 29 (www.privehuis-almere.nl).

Mira is een prachtige Hindoestaasde jongedame die excellente massageskills heeft. Lees ook de recensies via https://www.hookers.nl/forum/erotische-massagesalons/nederland/massagesalons/2929749-mira-almere-privehuis-almere en https://legaledamesvanplezier.nl/forum/massage-salons/nederland-ac/6136-mira-josephine-bakerstraat-29-almere-privehuis-almere
Meer info via https://www.privehuisalmere.nl/masseuse-mira/

In Privehuis Almere hebben we ook de erotische dames Bella, Chelsea, Daisy, Debby, Lisa, Nicole, Sandra, Sophie en Valentina beschikbaar. Allen zelf te contacten voor informatie en maken afspraak, volg de online agenda via https://www.privehuisalmere.nl/agenda/

Goed nieuws: Nikki komt weer terug naar Amersfoort! Vanaf 26 februari

Heren, goed nieuws! Nikki komt weer terug bij ons in Amersfoort. Deze heerlijke Antilliaanse twintiger was altijd zeer populair, er zijn vele positieve recensies. Met haar inzet, passie, heerlijke C-Cup borsten en fantastische billen brengt ze jou naar de zevende hemel. Meer over Nikki zie en lees je hier: www.privehuishod.nl/nikki

We verwachten haar op woensdag 26 februari en donderdag 27 februari van 12.00-18.00 uur. Daarna zal ze meerdere dagen per week weer bij ons ontvangen aan de Soesterweg 271 in Amersfoort.