Bloedmooie Sharon komt weer terug!

Maandag van 12.00-16.00 uur om precies komt Sharon weer terug. Een bloedmooie meid van 23 jaar, 1.83m lang met de looks van een topmodel! Deze Nederlands/Surinaamse met C-Cup was in 2020 voor de lockdown bij ons met veel plezier. Een aantal van de recensies kan je hier en hier nog terug lezen.

We hebben (nog) geen foto’s van Sharon, maar geloof ons… Dit is echt een mooie en ook intelligente meid waar je veel plezier mee kan beleven!

Nieuwe dame bij ons in Amersfoort!

Tot 20.00 uur is Naomi vandaag dinsdag 15 juni voor het eerst bij ons, een Surinaams snoepje van 18 jaar. We hebben nog geen foto’s van haar, dus kom haar vooral in het echt zien (en voelen ūüėČ)
 
Lees meer over Naomi op haar profielpagina.

Recensie winnaars december/mei bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand (en voor de lockdown in december). Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de afgelopen maand zijn:

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Michiel1971

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • Fluffybunny

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Sander Schimmelpenninck

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • Doeterniettoe
 • Johan Geluk
 • Ijsmannetje
 • Redtinus
 • Fervent
 • rolando19809
 • Walker 87
 • Maher
 • DennisLekker
 • Ed Raket
 • Louistemple
 • Siba
 • Man of Dreams
 • Vlaamse Man
 • Dikkertje Dap
 • Crazy Builder
 • martin aston

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand juni 2021. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Heb je geen interne mail ontvangen?

Sta je wel in deze lijst maar heb geen interne mail ontvangen met je unieke winnaarscode? Reageer dan in de advertentie van House of Dreams en er wordt alsnog contact met je op genomen via het forum!

Nikki komt weer terug! Vrijdag 28 mei is ze er weer

Voor de lockdown was ze al een tijdje weg uit Amersfoort, maar ze komt nu weer terug: Nikki! Deze prachtige Antilliaanse/Surinaamse twintiger was erg populair, haar heerlijke ronde billen, prachtige C-Cup en spannende inzet op de kamer zorgden er voor dat ze een favorietje was.

Vrijdag 28 mei komt Nikki dus weer terug, we verwachten haar van 12.00-19.00 uur hier aan de Soesterweg 271 in Amersfoort. Afspreken? Bel dan de gastvrouw op 033-4613293. Dat is de enige manier om een plekje te verzekeren in haar agenda!

Of Nikki op andere dagen ook naar ons toe komt, dat zal je zien in de week-agenda zodra we dat weten.

Joy vermoedelijk begin juni weer terug, exacte data nog niet bekend

We hebben weer contact met Joy, we verwachtten dat ze in de eerste week van juni weer bij ons in Amersfoort zal zijn gelukkig! Er zijn nog geen exacte data afgesproken, we kunnen dus nog geen reserveringen aannemen. We weten simpelweg nog niet wanneer ze aanwezig zal zijn.

Zodra dat wel bekend is, vermelden wij dat zo snel mogelijk ook in de welbekende week-agenda. Hou die dus in de gaten volgende week!

Beide Pinksterdagen zijn wij open!

House of Dreams is zowel zondag 23 mei (eerste pinksterdag) als maandag 24 mei (tweede pinksterdag) geopend!

Op eerste pinksterdag zijn wij open van 12.00-22.00 uur. Op tweede pinksterdag van 10.00-23.00 uur. Kom jij langs? De sexy dames hebben er zin in!

Sekswerkers mogen weer aan de slag: “Het was een hele zware tijd”

Na een lockdown van vijf maanden mogen sekswerkers weer aan de slag. Ook Privehuis Almere opende woensdagochtend weer de deuren. Het is het enige bordeel van de stad. Daar worden kamers verhuurd aan sekswerkers.

“We zijn blij dat we weer mogen beginnen”, vertelt SM-meesteres Nadia. Ze is ook gelukkig dat ze vandaag weer naar haar vertrouwde plek toe kan. “Het was een hele zware tijd voor onze branche. We mochten immers vijf maanden lang niet werken, dus hadden ook geen inkomen.” Sekswerkers hebben geen vergoeding gekregen van de overheid.

“Ik moest voor mezelf zorgen. De afgelopen vijf maanden heb ik met mijn familie doorgebracht.” Dat nu weer gewerkt kan worden, betekent veel voor Nadia. Ze had niet verwacht dat in haar sector al versoepeling zouden worden doorgevoerd. “Dit kwam als een verrassing.” Nadia is vooral blij om haar klanten weer te zien. Ook heeft ze de studio gemist: “We zijn hier als een familie. Ik hou van deze plek.”

Direct erg druk
De eigenaar van Privehuis Almere is Raymond. De lockdown was erg zwaar voor zijn bedrijf. “Je ziet je financi√ęn omlaag gaan en je hebt geen idee wanneer je weer open mag.” De dames die bij hem kamers huren, wisten ook niet wat ze konden verwachten. Sommigen zijn daarom gestopt met sekswerk en hebben elders werk gezocht. “Ik heb met bijna alle dames contact gehouden. Ik heb zelfs sommige dames geholpen om sollicitatiebrieven te schrijven.”
Dat betekent nu dat Raymond weer druk op zoek is naar dames voor de kamers. Want sinds die opening van het bordeel, staat de telefoon roodgloeiend. “De kamers waren nu voor 80 √† 90 procent volgeboekt. Van sommige dames is de agenda al de hele dag gevuld met afspraken, maar er zijn meerdere dames die wel een gaatje vrij hebben. We verwachten veel aanloop op woensdag en kijken daar met plezier naar uit.”

Geen registratieplicht
Klanten die het bordeel willen bezoeken worden gecontroleerd op klachten. Als ze symptomen van corona hebben, dan mogen ze niet naar binnen. “We kunnen ook de temperatuur controleren en we hebben bij de ingang en op de kamers desinfecterende zeep. Hygi√ęne is bij ons altijd belangrijk, dus ook nu besteden we daar goed aandacht aan.” De registratieplicht geldt hier overigens niet. Bij bibliotheken bijvoorbeeld wel.

bron: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/235542/sekswerkers-mogen-weer-aan-de-slag-het-was-een-hele-zware-tijd#

Extra info over de House of Dreams Girls

Lieve heren,

We zijn natuurlijk pas net open en na 5 maanden waarin wij gesloten waren kunnen levens en situaties van dames veranderd zijn. Daarom geven wij hier een update en zullen vaker updates geven op onze nieuwspagina.

Status update van dames die nu niet bij ons in Amersfoort zijn

Over deze dames krijgen wij veel vragen en daarom even een status update:

 • Amy: Hebben we tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus ook niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Angelique: Vertoeft momenteel in het buitenland voor langere tijd om haar droom waar te maken (reizen).
 • Bella: Werkt al tijden in Almere bij Privehuis Almere.
 • Britt (voorheen bekend als Sylvana): Zij is nu in ons andere privehuis, La Cloche in Utrecht
 • Claudia: Is in blijde verwachting en daarom gestopt
 • Ciara: Komt volgende week terug bij ons in Amersfoort.
 • Debby: Was voor de lockdown al gestopt
 • Elena: Hadden wij voor de lockdown al afscheid van genomen
 • Ikram: Is gestopt met dit werk
 • Joy: Ze zou terug komen, maar sinds zondagavond staat haar telefoon uit. We krijgen haar helaas niet te pakken, we hopen natuurlijk dat alles okay met haar is. We kunnen niets anders doen dan afwachten.
 • Kelly: Hebben we tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus ook niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Kim: Ze is meerdere dagen per week in Amersfoort, maar gaat nu ook elke vrijdag naar La Cloche in Utrecht
 • Lola: Een nieuwe dame bij ons! Ze komt van Amersfoort Prive, we hebben begrepen van haar dat het als privehuis niet meer bestaat en de lockdown niet overleefd heeft.
 • Lucia: Is momenteel in haar geboorteland in Zuid-Amerika. Ze zit vast i.v.m. coronacrisis en wacht op een vlucht om terug te komen naar Nederland.
 • Melissa: Hebben we tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus ook niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Nena: Was voor de lockdown al gestopt
 • Nicole: Hebben we tot nu niet te pakken gekregen, wij weten dus ook niet of ze gestopt is of terugkomt.
 • Sabine: Een nieuwe dame bij ons! Ze komt van Amersfoort Prive, we hebben begrepen van haar dat het als privehuis niet meer bestaat en de lockdown niet overleefd heeft.
 • Palina: Zij is nu in ons andere privehuis, La Cloche in Utrecht
 • Yasmina: Is gestopt met dit werk

Welke dames zijn wel aanwezig nu?

Wij updaten meermaals per dag onze week-agenda, de laatste informatie is daar te vinden over welke dames aanwezig zijn. Wilt u vooraf een afspraak maken met een dame? Dit kan alleen telefonisch! U kunt onze vriendelijke gastvrouw bellen tijdens onze openingstijden op 033-4613293.

Dames gezocht!

We zoeken met spoed dames, zowel bij ons in Amersfoort als bij onze vestiging in Utrecht. Bel ons gerust voor een afspraak of rondleiding op 033-4613293. Mailen kan ook op

info@privehuishod.nl of info@privehuislacloche.nl

Reserveren? Alleen telefonisch!

Tijdens onze openingstijden zijn wij nu telefonisch weer bereikbaar. De vriendelijke gastvrouw neemt de telefoon op en houd de agenda’s bij van de dames. Alleen telefonisch nemen wij vanaf nu weer reserveringen aan.

U kunt geen reservering per e-mail doen. Wij zien de e-mail te weinig gedurende dag om uw reservering op die manier aan te nemen. Dus, bel ons gerust! Mocht u uw reservering willen afzeggen, doe dit dan ook telefonisch tijdens onze openingstijden.

Bedankt voor uw medewerking!

Telefoonnummer:
033-4613293

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 10.00-23.00 uur
Zondag van 12.00-22 uur

Video interview Algemeen Dagblad met onze gastvrouw Evelyn

Gisteren kwam het Algemeen Dagblad met de camera bij ons lang in Amersfoort om met onze gastvrouw Evelyn te spreken over de her-opening en hoe lastig de laatste 5 maanden waren. En ook hoe opgelucht zij, de dames en klanten weer zijn dat House of Dreams weer open mag.