Sexlessen & Virginservice bij ons in Amersfoort

Wij krijgen best vaak vragen van mannen die niet veel, of geen ervaring hebben qua erotiek en sex met een dame. Dat kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben, en het is natuurlijk geen probleem voor een aantal van de dames.

Wil je hier meer over weten? We hebben er een speciale pagina aan gewijd, waar ook staat vermeld welke dames hier uitstekend geschikt voor zijn. Je leest het hier: privehuishod.nl/sexlessen-virginservice

Bloedmooie super sexy Holllandse 23 jarige blondine Kim met E-cup borsten!

Ja heren, daar is ze dan, nu al zeer populair en vaak bezet in ons privéhuis House of Dreams: Kim! Dit is echt een heerlijke en knappe jonge Hollandse blondine met knap gezicht en ook een gepassioneerd en lief meisje in bed. Kim heeft een prachtige body met slank/normaal strak figuur met volle billen en een grote E cup. Het is een plaatje om te zien en ze heeft ook al vele mannelijke fans in ons privehuis.

Lees maar eens de recensie via http://www.citygirl.nl/node/10589 en https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/utrecht/3106533-kim-amersfoort-clubs-privehuizen

Dit weekend ook aanwezig zie onze weekagenda hier op onze website online: https://www.privehuishod.nl/weekagenda/

Tess komende week weer aanwezig!

Ja heren, Tess was even druk met andere dingen maar komt komende week maar liefst 3 dagen weer naar ons House of Dreams toe.

Dinsdag 6 oktober 11.00-14.15 uur
Donderdag 8 oktober 11.00-14.15 uur
Vrijdag 9 oktober 11.00-14.15 uur

Meer info, foto’s en recensie buttons naar haar recensies kan je vinden op https://www.privehuishod.nl/tess/

Geen registratieplicht!

Beste klant, er is bij ons geen registratieplicht! Iedereen kan dus anoniem bij ons binnen komen, zoals u gewend bent van ons. Sekswerk is uitgezonderd van deze regel door de overheid, u hoeft dus geen contactgegevens bij ons te noteren.

We verwelkomen u dus graag, anoniem en discreet 🙂

Recensie winnaars September bekend!

We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl en Hookers.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere  of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

De winnaars van de maand september

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro:

 • Krijpat voor zijn recensie(s) op Hookers.nl

2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro:

 • DeHeer28 voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl

3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro:

 • Jonny Jon voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl

4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro:

 • thelichking voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Hetejongen88 voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Vlaamse man voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Jacklnocente voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Qser voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Nick112 voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Deug-genietje voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Engels Gigalo voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • s3 voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Crazy Builder voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • yankee voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Mentu voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • Pokerface voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Megatrost-jack voor zijn recensie(s) op Hookers.nl
 • Sander Schimmelpenninck voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl
 • sunOrob voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl
 • Wimpy voor zijn recensie(s) op Citygirl.nl & Hookers.nl

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand oktober 2020. De prijs is alleen in die maand in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.

Natuurlijk gaan wij in deze maand ook door met de recensie actie! Deze maand verloten we weer 20 gratis sexprijzen onder alle geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl en Hookers.nl!

Schrijf je dezelfde recensie op beide fora? Dan maak je dubbel kans!

En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of DreamsPrivehuis La ClochePrivehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

Afspraak maken met een dame? Dat kan bij 30 minuten of langer!

Zie je op onze website een sexy dame waar jij graag mee wil afspreken? Als ze aanwezig is, zie je dat in de week-agenda. Je kan dan langskomen en kijken of ze op dat moment vrij is. Maar wil je zeker zijn dat je met die specifieke dame de kamer op kan, dan kan je ook reserveren.

Echter, een afspraak maken kan alleen bij 30 minuten of langer! Het is niet mogelijk om een afspraak te maken voor 15 minuten dates.

Als je een afspraak wil maken, dan kan dit alleen telefonisch! Per email kunnen wij geen afspraken aannemen. Bel onze vriendelijke gastvrouw tijdens onze openingstijden en zij kan gelijk in de agenda zien wanneer jouw favoriete dame een half uur of meer vrij heeft voor jou. Het telefoonnummer is 033-4613293.

Nieuw bij House of Dreams: Kim! Bloedmooie Nederlandse blondine, 23jr met Cup E

Zaterdag 19 september zal voor het eerst Kim bij ons House of Dreams in Amersfoort zijn! Deze 23-jarige Nederlandse blondine heeft heerlijke grote E-Cup borsten, heeft een normaal postuur, is 1.70m lang en heeft mooie blauwe ogen.

Op zaterdag 19 september verwachten wij haar vanaf 14.00 uur aan de Soesterweg 271. We hebben geen foto’s van haar, dus kom haar vooral in echt zien (en voelen 😉 ).

Lees hier alvast wat meer over Kim: www.privehuishod.nl/kim.

Updates

Een kleine update van de dames bij onze vestiging in Amersfoort en Utrecht:

 • Leila en Nikita zijn gestopt, voor Nikita is dat een definitieve stop met dit vak. We wensen ze beiden veel succes toe.
 • Esmee is momenteel even met vakantie, we vermelden het uiteraard weer wanneer ze weer terug komt!
 • Tasha gaat vrijdag 18 september naar La Cloche
 • Lady is bij La Cloche begonnen, een nieuwe sexy MILF die je mogelijk kent van voorheen Jan Bik (zie foto!)

Veelgeprezen Angelique is donderdag 17 september aanwezig!

Angelique is zeer veel geprezen door onze klanten, de recensies liegen er niet om. Klik maar eens op de recensiebuttons hieronder om ze te lezen. Tientallen fijne seks-ervaringen. En ze is nu weer terug, op donderdag 17 september van +/- 16.00-23.00 uur!

Kom gerust bij ons lang om haar te bezoeken, maar als je zeker wil weten dat je met haar de kamer op kan is het verstandig om even te reserveren. Alle reserveringen gaan telefonisch bij ons, dus even een belletje naar onze vriendelijke gastvrouw op 033-4613293 en het is  geregeld!

logo_hookers

Citygirl.nl

Joy komt weer terug van vakantie!

De absolute pornobabe Joy komt weer terug! Na haar vakantie, komt deze blondine met heerlijke grote siliconen G-Cup borsten weer naar Amersfoort eind september.

De dagen en tijden die wij hebben doorgekregen van haar zie je hieronder. Je kan uiteraard langskomen om te zien of ze er is, maar je kan ook reserveren vooraf zodat je zeker weet dat je een date scoort met Joy.

Reserveren kan alleen telefonisch, onze gastvrouw beheert de agenda daarvoor. Tijdens openingstijden kan je bellen naar onze vriendelijke gastvrouw op 033-4613293.

Wanneer is Joy er weer na haar vakantie?

 • Maandag 21 september – 13.00-22.00 uur
 • Dinsdag 22 september – 10.00-20.00 uur
 • Woensdag 23 september – 13.00-22.00 uur
 • Donderdag 24 september – 10.00-20.00 uur
 • Vrijdag 25 september – 13.00-22.00 uur
 • Zaterdag 26 september – 10.00-17.00 uur
 • Zondag 27 september – 12.00-19.00 uur