Meisjes/dames gezocht

 Klik hier voor Nederlands
  Click here for English
Faceți clic aici pentru limba Română
Щракнете тук за български

Privehuis House of Dreams is al jaren één van de bekendste en drukste privehuizen in Amersfoort. Wij onderscheiden ons van vele andere privéhuizen, met name in respect voor jou als dame. Respect in je zelfstandigheid, vrijheden in werktijden, vrijheid in voorstellen aan klanten en vrijheid in seksuele handelingen die jij wilt uitvoeren. Daardoor ontstaat er een zeer relaxte en fijne sfeer in het privéhuis die jij, maar ook de klant ervaart.

Wie zoeken wij?

House of Dreams zoekt sexy, goed verzorgde en goed gemotiveerde meisjes/dames vanaf 21 jaar, met een positieve werkhouding. Ben jij zelfstandig, open-minded, sensueel, en ook in de avond bereid, over het algemeen Nederlandse mannen te verwennen? En dat in een legale, professionele, gezellige en ongedwongen sfeer?

Bel of mail ons dan voor een kennismakingsgesprek en rondleiding! En wie weet wil jij een dagje meedraaien om te kijken of het je bevalt. Bel ons tijdens openingstijden op 033-4613293 of mail naar info@privehuishod.nl.

Wat kan jij verwachten van ons?

Je kan verwachten dat alles netjes volgens de regels gaat, dus:

 • Iedere dag direct bij naar huis gaan, eerlijk netjes al je geld netto (via opting-in belastingsysteem) uitbetaald krijgen
 • Ieder meisje krijgt dezelfde, gunstige netto tarieven op basis van intiem en pijpen met condoom
 • Geen all-in prijzen (verboden bij wet), dus beffen, zoenen, frans zonder, anaal, lesbi of andere handelingen, worden als extra handelingen gezien en je bepaalt zelf per gast/klant of je deze wilt aanbieden aan hem, en tegen welke meerprijs!
 • Je bepaalt je eigen werktijden, wij respecteren je privéleven en zelfstandigheid
 • Gerenoveerde kamers (ook jacuzzi’s, douches en SM kamers aanwezig)
 • Geen bar/club, dus geen ge-animeer of alcohol, gasten komen elkaar niet tegen, discrete ontvangst
 • Zeer gemoedelijke en gezellige sfeer, je moet bij ons niets en ook mag je pauzes nemen
 • Je bepaalt zelf of je je wilt voorstellen aan een gast/klant of een gast/klant weigert
 • Gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer, Amersfoort Centraal station is op 10 minuten loop-afstand
 • Voldoende gratis parkeerruimte rondom het privehuis
 • Gratis locker voor je kleding en privéspullen
 • Vrije werktijden tussen 10.00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds
 • 7 dagen (maandag t/m zondag) geopend
 • Rookvrije woonkamer voor de dames met gratis wifi, TV en koelkast/keuken/magnetron aanwezig
 • Grote, drukke en nog steeds stijgende klantenkring (90% Nederlands gasten/klanten)
 • Rookruimte
 • Gratis professionele marketing en reclame o.a. via internet
 • Gratis professionele fotoshoot (Dit is op vrijwillige basis! Je bepaalt zelf of en hoe je op de foto wil, en ook onherkenbaar voor je privé-omgeving)
 • Gezellig onder elkaar praten in de woonkamer, eten met elkaar, etc. is natuurlijk allemaal toegestaan

Bij House of Dreams geen stress! 😉

Wil je langskomen?

Wil jij goed geld verdienen op de tijden en dagen die jij wil? Met eigen keuze in wat je wel en niet wilt doen en met wie? En dit in een topsfeer? Dan is Privéhuis House of Dreams jouw ideale werkplek! Bel of stuur ons een mailtje via onderstaande gegevens.

Privéhuis House of Dreams
Soesterweg 271
3812AH Amersfoort
Telefoon: 033-4613293 (tijdens openingstijden)
Website: www.privehuishod.nl
E-mail: info@privehuishod.nl

Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10.00-23.00 uur & zondag 12.00-22.00 uur.

 


Gastvrouw gezocht

Zoek je een afwisselende baan in een unieke omgeving? Een plek waar je veel sociaal contact hebt en het visitekaartje bent van ons privéhuis? En dat in een professionele organisatie waar ook ruimte is voor gezelligheid, waar een relaxte fijne sfeer is? Dan is werken als gastvrouw bij House of Dreams iets voor jou!

Wat doe je als gastvrouw?

We zoeken naar een gastvrouw voor ons Privéhuis House of Dreams, het drukste seksadres in de provincie Utrecht. Je voornaamste taken zijn het ontvangen van klanten, telefonisch reserveringen aan nemen en de administratie bij houden. Het is vaak lekker druk en je moet dus snel schakelen van het ene naar het andere.

Net als wij, vind je het belangrijk dat er goede sfeer is in het huis en ga je op een positieve manier om met de werkzame dames en klanten. Om dat goed te doen is het gewenst dat je sociaal vaardig bent en een natuurlijk overwicht hebt.

Een werkdag is 13 uren, van 10.00-23.00 uur. Je opent het pand en je bent er om af te sluiten. We zijn 7 dagen per week geopend en we zoeken iemand voor ten minste één werkdag, meerdere dagen per week is ook zeker mogelijk en gewenst.

Pas je binnen dit profiel?

Wij zoeken naar iemand die:

 • Gastvriendelijk is
 • Betrouwbaar is
 • Sociaal vaardig is
 • Goed kan hoofdrekenen
 • In bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag, dit kan je via de gemeente aanvragen)
 • Het is een pré als je tussen de 30 en 55 jaar bent
 • Het is een pré als je binnen 30 minuten reisafstand van Amersfoort woont

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Dreams, een privéhuis in Amersfoort. Een professionele organisatie waar ook ruimte is voor gezelligheid. Veel klanten weten ons 7 dagen per week te vinden. We zijn dan ook het meest bezochte seksadres in de regio. Een discrete locatie waar mannen voor erotiek langs komen met één van de vele dames die dagelijks bij ons werken. Wij hebben geen bar, er wordt geen alcohol geschonken.

Wij hebben een vergunning en krijgen regelmatig verplichte controles om te zien of wij ons werk netjes doen, wat we uiteraard belangrijk vinden. We zijn gevestigd in een rustige woonwijk, vlak bij het centraal station (10 minuten lopen) en met gratis parkeergelegenheid in de straat. Een uitstekende bereikbaarheid dus voor klanten, de dames en voor jou als gastvrouw.

We onderscheidden ons ten opzichte van andere privéhuizen door de respectvolle manier van omgang met de dames. Dit is fijn voor de dames en ook de klanten merken deze prettige sfeer. Voor de dames hebben we een gezellige huiskamer ingericht, met gratis wifi en TV. Er is een keukentje en een rookruimte. De 9 kamers waar de dames werken zijn allemaal netjes ingericht en schoon, airco is aanwezig en op een aantal van de kamers zijn ook jacuzzi’s en douches aanwezig. Al met al een prettige plek om goed te kunnen werken.

De dames krijgen veel vrijheden. Ze mogen hun eigen werktijden indelen, ze bepalen zelf welke extra diensten ze aan klanten willen aanbieden en met welke klanten ze naar de kamer willen. Niets moet bij ons. De dames krijgen aan het einde van de werkdag gelijk uitbetaald door de gastvrouw via het opting-in belastingsysteem.

Ben jij ons nieuwe enthousiaste gastvrouw?

Spreekt ons bedrijf je aan, lijkt de functie je leuk en heb je de juiste vaardigheden? Stuur dan vooral je C.V. en motivatie naar ons toe! Ook als je nog vragen hebt over de vacature, stuur ons gerust een e-mail op info@privehuishod.nl.