Dames met vakantie

Dag heren,

Senna is eventjes gestopt en wij hebben afscheid genomen van Lilly en Jessica.

Myleena, Eva en Loulou zijn op vakantie. We wachten nog op bericht van Nikki wanneer ze weer wil beginnen.

A.s. vrijdag is Joyce een zeer gepassioneerde Nederlandse/Indiase nieuw in ons privehuis in Amersfoort. Echter, zij is al wel bekend van ons Privehuis La Cloche in Utrecht, zie ook de recensies via haar profielpagina.

In de zomer zijn wij in de maand juli in ieder geval de zondagen dicht, dit ook i.v.m. met vakanties van enkele sexy dames en onze gastvrouwen. Ons Privehuis La Cloche in Utrecht zal wel normaal geopend zijn, zie de aanwezige sexy dames via de website www.privehuislacloche.nl.

En onze recensie actie loopt automatisch door, dus 1 augustus trekken wij maar liefst weer 20 gratis sexprijzen! We verloten de prijzen onder alle geschreven recensies in de maand juli over uw ervaring(en) met House of Dreams, La Cloche of Privehuis Almere meisjes, die zijn geschreven op de fora van www.legaledamesvanplezier.nl. Doet u ook mee? Schrijf dan uw recensie(s), want met 20 gratis sexprijzen per maand maakt u al snel kans!

Onze populaire sexy Nederlandse Nena is op donderdag 11 juli overdags te boeken in ons privehuis in Almere. Zie www.privehuisalmere.nl/nena voor meer info, prijzen, services, foto’s. En daar staat ook haar emailadres om zelf een afspraak te maken!

Foto: Nena