Gastvrouw gezocht

Zoek je een afwisselende baan in een unieke omgeving? Een plek waar je veel sociaal contact hebt en het visitekaartje bent van ons privéhuis? En dat in een professionele organisatie waar ruimte is voor gezelligheid, waar een relaxte fijne sfeer is? Dan is werken als gastvrouw bij House of Dreams iets voor jou!

Wat doe je als gastvrouw?

We zoeken naar een gastvrouw voor ons Privéhuis House of Dreams, het drukste seksadres in de provincie Utrecht. Je voornaamste taken zijn het ontvangen van klanten, telefonisch reserveringen aan nemen en de administratie bij houden. Het is vaak lekker druk en je moet dus snel schakelen van het ene naar het andere.

Net als wij, vind je het belangrijk dat er goede sfeer is in het huis en ga je op een positieve manier om met de werkzame dames en klanten. Om dat goed te doen is het gewenst dat je sociaal vaardig bent en een natuurlijk overwicht hebt.

Een werkdag is 13 uren, van 10.00-23.00 uur. Je opent het pand en je bent er om af te sluiten. We zijn 7 dagen per week geopend en we zoeken iemand voor ten minste één werkdag, meerdere dagen per week is ook mogelijk.

Pas je binnen dit profiel?

Wij zoeken naar iemand die:

– Gastvriendelijk is
– Betrouwbaar is
– Sociaal vaardig is
– Goed kan hoofdrekenen
– In bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag, dit kan je via de gemeente aanvragen)
– Het is een pré als je tussen de 30 en 55 jaar bent
– Het is een pré als je binnen 30 minuten reisafstand van Amersfoort woont
– Beschikbaar voor één a twee dagen per week (een werkdag is 13 uren)

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Dreams, een privéhuis in Amersfoort. Een professionele organisatie waar ook ruimte is voor gezelligheid. Veel klanten weten ons 7 dagen per week te vinden. We zijn dan ook het meest bezochte seksadres in de regio Utrecht. Een discrete locatie waar mannen voor erotiek langs komen met één van de vele dames die dagelijks bij ons werken. Wij hebben geen bar, er wordt geen alcohol geschonken.

Wij hebben een vergunning en krijgen regelmatig verplichte controles om te zien of wij ons werk netjes doen, wat we uiteraard belangrijk vinden. We zijn gevestigd in een rustige woonwijk, vlak bij het centraal station (10 minuten lopen) en met gratis parkeergelegenheid in de straat. Een uitstekende bereikbaarheid dus voor klanten, de dames en voor jou als gastvrouw.

We onderscheidden ons ten opzichte van andere privéhuizen door de respectvolle manier van omgang met de dames. Dit is fijn voor de dames en ook de klanten merken deze prettige sfeer. Voor de dames hebben we een gezellige huiskamer ingericht, met gratis wifi en TV. Er is een keukentje en een rookruimte. De 9 kamers waar de dames werken zijn allemaal netjes ingericht en schoon, airco is aanwezig en op een aantal van de kamers zijn ook jacuzzi’s en douches aanwezig. Al met al een prettige plek om goed te kunnen werken.

De dames krijgen veel vrijheden. Ze mogen hun eigen werktijden indelen, ze bepalen zelf welke extra diensten ze aan klanten willen aanbieden en met welke klanten ze naar de kamer willen. Niets moet bij ons. De dames krijgen aan het einde van de werkdag gelijk uitbetaald door de gastvrouw via het opting-in belastingsysteem.

Ben jij ons nieuwe enthousiaste gastvrouw?

Spreekt ons bedrijf je aan, lijkt de functie je leuk en heb je de juiste vaardigheden? Stuur dan vooral je C.V. en motivatie naar ons toe! Ook als je nog vragen hebt over de vacature, stuur ons gerust een e-mail op info@privehuishod.nl.