Mogelijk 18 mei weer open!

Beste klant,

Volgens de nieuwsberichten, lijkt de kans steeds groter te worden dat wij op dinsdag 18 mei 2021 weer de deuren mogen openen! We snakken naar het moment dat wij u weer mogen ontvangen na een half jaar gesloten te zijn. Pas op 17 mei zal definitief het besluit worden gemaakt door de overheid of de corona-maatregelen ook echt versoepeld worden. Uiteraard berichten wij u hier ook zodra dat duidelijk is, eventueel kunt u zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Reserveren?

We zijn al bezig om onze week-agenda te vullen met de sexy dames die weer terug zullen komen. Wilt u reserveren? Dan kan dat nu bij uitzondering ook per e-mail! Wij willen u vragen om alleen te mailen als de dame waarmee u wil afspreken ook echt in onze week-agenda staat. Daarnaast nemen wij alleen reserveringen aan als u voor 30 minuten of langer met een dame op de kamer wil. U kunt ons mailen kan op info@privehuishod.nl.

Recensie actie

De recensie-winnaars van de maand november, mogen hun prijs inwisselen in de maand mei 2021! We gaan ook weer door met de recensie-actie, dus schrijft u uw recensie na een bezoekje aan een dame bij ons deze maand? Dan maakt u kans op één van de 20 gratis seksprijzen! Lees hier de voorwaarden.

De sexy dames hopen u 18 mei weer welkom te mogen heten!

Met vriendelijke groet,

Team House of Dreams