Nieuws update

Maandag 1 oktober verloten wij maar liefst 10 gratis sexprijzen onder alle recensieschrijvers die in de maand september een recensie hebben geschreven over hun ervaring(en) met een House of Dreams meisje of Meesteres (SM Studio Amersfoort en of Almere), schrijf jij nog snel je recensies? Iedere recensie telt mee! En in de maand oktober gaan we door met deze aktie en weer met 10 gratis sexprijzen!

Meesteres Vernice is 1 t/m 6 oktober compleet volgeboekt, afspreken kan alleen via haarzelf via www.meesteresvernice.nl.

Afspreken met House of Dreams meisjes kan alleen telefonisch via onze gastvrouw, die beheert de actuele agenda’s van de meisjes en kan dan direct 1op1 met u schakelen wat wel of niet nog past. Tevens is de gastvrouw op de hoogte of een meisje nog komt of aanwezig is, want de gehele dag door zijn er ziekmeldingen of verschuivingen in ons grote team van meisjes. Afspreken kan alleen als u het meisje kent, en bij een minimale boeking vanaf 45 minuten.

Let op! Voor meisjes als Laura, Bella, Aurora, Lara, Elena, Esmee, Myleena, Nena, Nikki, Renate en Senna is het raadzaam te reserveren gezien hun vaak volle agenda. Bij binnenkomst zonder afspraak kunnen wij u alleen voorstellen aan de meisjes die op dat moment vrij zijn.

Binnenkort (rond 15 oktober) openen wij ook ons nieuwe privehuis in Utrecht (www.privehuislacloche.nl) aan de Amsterdamsestraatweg 287-d en daar hanteren wij dezelfde tarieven als in House of Dreams (de nieuwe tarieven vanaf 1 oktober) zoals ook de tarieven elders in Utrecht gehanteerd worden. Wij werken volgens de landelijke opting-in wet.

Tevens zijn wij gezien de drukte in ons privehuis House of Dreams in Amersfoort en de verwachte drukte in ons te openen privehuis La Cloche in Utrecht, met spoed op zoek naar gemotiveerde sexy dames. Ben jij geinteresseerd in een gezellige ongedwongen werksfeer? Waarin je niets wordt opgelegd en jij je eigen extra’s bepaalt conform de landelijke opting-in wetregels? Jij zelf je werkdagen en tijden mag bepalen binnen onze ruime openingstijden (7 dagen per week), je eigen pauzes kan bepalen en zelf kan bepalen aan welke klanten/gasten jij je wel of niet wil voorstellen? En met een goede verdienste met een nette klantenkring die ook bereid is wat over te hebben voor jouw service? Mail dan snel naar info@privehuishod.nl en beschrijf je zelf, en wie weet nodigen wij jou uit voor een nadere kennismaking en rondleiding in ons privehuis of straks beide privehuizen J

Wij werken met gastvrouwen als dagelijkse leiding, gratis parkeren, en nabij openbaarvervoer zoals treinstation.

Vriendelijke groet, Team House of Dreams/Privehuis La Cloche