We hebben nu ook foto’s van Lynn, de lekkere volslanke blonde twintiger met echte G-Cup

Degenen die ons huis in Amersfoort vaker hebben bezocht hebben haar mogelijk al in levende lijve gezien sinds ze bij ons gestart is een paar weken geleden, maar nu hebben we ook foto’s gekregen van Lynn om op onze website te plaatsen. Wil je alle foto’s zien? Kijk dan op Lynn haar profielpagina!

Zoals in haar recensies te lezen is, is Lynn een gezellige leuke vriendelijke en opwindende twintiger. Een echte pleaser, met volle rondingen. Grote billen, volle lekkere stevige G-Cup borsten. Deze Nederlandse blondine ontvangt regelmatig bij ons, je kan in de week-agenda zien op welke tijden en dagen ze verwacht wordt.

Je kan op de genoemde dagen en tijden gewoon langskomen, je hoeft geen afspraak te maken. Als Lynn op dat moment niet met een andere klant op de kamer is, zal zij zich samen met andere aanwezige dames aan je voorstellen. Als je graag zekerheid wil dat je met Lynn de kamer op kan, dan kan je vooraf bellen met de gastvrouw die in de agenda kan zien wanneer ze nog tijd heeft en een plekje voor je kan reserveren.